Kontakt

Kontakt os i dag for flere oplysninger eller datoer for informationsmøder

English in Canada
Lisbeth Graverholt
Hjørring Gymnasium
privat Vitskølklostervej 29
9800 Hjørring
(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
CVR nr.: 43926209

Skriv til os

English in Canada er opstået som et internationalt lærerinitiativ. I dag er det Lisbeth Graverholt, der står bag English in Canada. Lisbeth har været sproglærer på Hjørring Gymnasium i mange år. I mere end 15 år stod hun i spidsen for den årlige elevudveksling mellem Hjørring Gymnasium og deres venskabsskole i Tyskland. Lisbeth Graverholt har desuden været international koordinator på Hjørring Gymnasium. For mere end 10 år siden startede Hjørring Gymnasium med Lisbeth Graverholt og en lille gruppe sproglærere i spidsen Danmarks eneste Sprogcamp for gymnasieelever fra hele Danmark: Hjørring Gymnasium : Sprogcamp (hj-gym.dk).

Det er nu mere end 20 år siden, Lisbeth sendte de første unge mennesker af sted på Destination Canada. Når forældre sender deres børn på en sprogrejse i et andet land, er det vigtigt at kende de mennesker, der står bag projektet. Lisbeth giver individuel og personlig vejledning, så den enkelte familie føler sig tryg. Lisbeth møder som regel de unge og deres forældre et par gange inden afrejsen

Første møde er oftest et informationsmøde, der er åbent for alle, men det kan også være et møde, hvor den pågældende familie mødes med Lisbeth alene. I forsommeren mødes deltagerne og deres familier igen med Lisbeth. Her gennemgås alle rejseforberedelser og deltagerne får hilst på hinanden, inden turen går til Canada.

Det er efterhånden blevet en tradition, at Lisbeth ledsager de børn og unge, der deltager i sprogrejsen, på rejsen til Canada. Hun er til stede på campus en del af sommeren og er kontaktperson både for de unge og deres forældre.

Udover Lisbeth er der hver sommer andre voksne med som ledsagere. De er alle unge, der kender Destination Canada allerede. Alle har erfaring med at arbejde med børn og unge mennesker. Teamet er til stede på campus og er sammen med de unge 24/7.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.