Engelskundervisning

Undervisning i engelsk

Hos Destination Canada bliver du undervist af lærere, der er uddannet til at undervise i engelsk som fremmedsprog (ESL). Alle lærerne er canadiske statsborgere.

Du har 5 timers engelskundervisning om dagen (mandag til fredag) på små hold (maks. 15 pr. klasse)

Alle klasser er inddelt efter alder og niveau (du kommer altså i klasse med unge på samme niveau og alder som dig)

Alle niveauer arbejder med skriftlig engelsk og mundtlig engelsk: grammatik, creative writing, journals, debatter, diskussioner, opførelse af teaterstykker, rollespil, spil, o.m.a. Du lærer om canadisk kultur, historie og geografi. Indholdet afhænger selvfølgelig af klassernes niveau.

Opholdet afsluttes med Graduation Ceremony og efterfølgende Boat Cruise for alle.

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.