Infomøder

Informationsmøder

Hvert år afholder Lisbeth informationsmøder flere steder i Danmark, både i Jylland og på Sjælland. Som regel er der også unge med, der allerede har været med på sprogrejsen. De unge fortæller om deres erfaringer og besvarer selvfølgelig også gerne spørgsmål fra de forældre og unge, der er med på mødet. Det er vores erfaring, at de fremmødte forældre og unge er glade for at møde unge, der selv kender Destination Canada.

Det er uforpligtende at møde op til et informationsmøde.

Hvis der ikke er et informationsmøde i nærheden af hvor du bor, prøver Lisbeth gerne at lave et individuelt møde.

Kontakt Lisbeth for næste informationsmøde.

Lisbeth sender gerne referencer på familier, hvis børn har været med på turen.

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.