Tryghed

Tryghed

Det er trygt og sikkert at være med på Destination Canada. Lisbeth Graverholt møder alle deltagere (og deres familie) mindst en eller to gange før afrejsen til Canada og er i personlig kontakt med hver enkelt familie. Kontakt Lisbeth for et uforpligtende møde.

Hver sommer er der voksne ledsagere – tour conductors – med på hele rejsen til Canada og hjem igen, uanset om dit barn er med i 3 eller 4 uger. Deltagerne er under opsyn under opholdet.

De fleste deltagere benytter den gruppebillet, Lisbeth tilbyder gennem et dansk rejsebureau. Hvis familien vil holde ferie i Canada før eller efter opholdet, kan barnet nøjes med at flyve den ene strækning med den ledsagede gruppe.

Udrejse er lørdag den 6. juli 2024 med Lisbeth som tour conductor. Ring eller skriv for at få flere oplysninger om flybilletten.

Lisbeth arrangerer fælles ledsaget togrejse fra Jylland til København i forbindelse med turen.

Lisbeth og de andre tour conductors bor på campus sammen med deltagerne og er hele tiden klar til at hjælpe, hvor der er brug for det. Hvis en deltager skal til læge eller tandlæge, er vi selvfølgelig med. Vi hjælper med stort og småt – hjemve, tøjvask, indkøb osv.

Deltagerne i Destination Canada er indkvarteret i Russell House og Grenville House på Carleton University og kun personer, der har tilknytning til Destination Canada, er i disse bygninger.

Lisbeth og den danske tour conductor er kontaktpersoner for forældrene hjemme i Danmark.

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.