Weekendture

Udflugter i weekenden

Hver lørdag og søndag er du med på forskellige udflugter og ture.

Ottawa er Canadas hovedstad og har flere imponerende museer. I besøger f.eks. Museum of History, der har flere permanente udstillinger, bl.a. om First Peoples i Canada.

I besøger også Museum of Nature, hvor udstillingen spænder over alt fra dinosaurer til klimaforandringer.

Programmet omfatter selvfølgelig også en City Tour of Ottawa, så du lærer byen at kende.

Desuden besøger du Montreal (der ligger i den fransktalende provins Quebec), Upper Canada Village (frilandsmuseum), Parc Omega (dyrepark) og Eco-Odyssey (hvis du er med i 4 uger).

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.