Fritidsprogram

Fritid

Hos Destination Canada er der hver dag et stort udvalg af aktiviteter om eftermiddagen og aftenen. Det er fritidslærere (activity staff), der står for dette program. Alle activity staff er canadiske statsborgere.

Om eftermiddagen kan du vælge mellem masser af sportstilbud som f.eks. tennis, volleyball, basketball, soccer, American football, ultimate frisbee, svømning, yoga og fitness. Derudover kan du vælge arts & crafts (krea) og brætspil, og nogle gange også musik eller drama.

Om aftenen kan du f.eks. komme i biografen, bowle, spille minigolf eller beachvolley, komme på stranden, sejle i kano, shoppe, komme i jump house eller på cykeltur.

Hver sommer er alle deltagerne en tur i Calypso Water Park, der er Canadas største vandland.

I løbet af opholdet hos Destination Canada afholdes Olympics med masser af sjove aktiviteter.

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.