Niagara Falls

Ekstrature

Destination Canada tilbyder to ekstrature, der ikke er med i basisprisen for Destination Canada.

Toronto og Niagara Falls

Uanset om du er med på Destination Canada i 3 eller 4 uger, kan du komme med på denne tur.

Todagesturen til Toronto og Niagara Falls er altid på en søndag og mandag. Turen starter i Canadas største by Toronto i Canada’s Wonderland, der er en af Canadas største forlystelsesparker.

Derefter overnatter I på hotel. Næste morgen går turen til Niagara Falls, hvor I spiser morgenmad i Skylon Tower, der har en fantastisk udsigt over de to vandfald. Herefter sejler I med en båd tæt forbi både det canadiske og det amerikanske vandfald.

På vejen hjem til Ottawa går turen igen omkring Toronto, hvor I er oppe i CN Tower, som er et af de højeste tårne i verden.

Vi har dansktalende tour conductor med på denne tur.

Turen koster 550 US dollars

Ekstratur Outdoor Adventure Day

Hvis du godt kan lide at være fysisk aktiv, og hvis du godt kan lide at være ude i naturen, er Outdoor Adventure Day helt sikkert noget, du vil elske. Turen starter i en stor klatrepark med mange forskellige aktiviteter. Derudover har du mulighed for svømning og hiking.

Lederen af denne tur har deltaget i VM i triatlon flere gange. Han har været leder af hiking tours på West Coast Trail på Vancouver Island i det vestlige Canada og bjergbestigningsture til Kilimanjaro.

Vi har vores dansktalende tour conductor med på denne endagstur.
Turen koster 125 US dollars.

Om English in Canada

Kombiner et sjovt og udbytterigt engelskkursus med en spændende ferie i Canada. Du vil hurtigt få venner fra hele verden. Du deltager i 25 timers spændende og varieret engelskundervisning om ugen. Resten af dagen deltager du i masser af kulturelle aktiviteter, sport, sjove aktiviteter og oplevelser. Alt sammen på engelsk. Specielle lærere står for fritidsaktiviteterne.

Besøg Montreal, Ottawa, Toronto, Niagara Vandfaldene, Omega Park (vildtreservat) og flere andre steder. Indkvartering, måltider og moderne sportsfaciliteter på universitet er alt sammen inkluderet i prisen for denne sommerskole. Særlig opmærksomhed og omsorg for de yngste deltagere.

(+45) 20 41 07 85
lisbeth.graverholt@gmail.com
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.